Sjöjungfrudräkter

Stort sortiment av Sjöjungfrudräkter till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Sjöjungfru Turkos Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Turkos Peruk - One size
199 kr

Vad många inte vet är att sjöjungfrur faktiskt finns på riktigt. De är pytte, pytte små och ser ut som minifiskar som glänser i vakcra färger. Men det är?

Kaffeservetter Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Kaffeservetter Sjöjungfru
29 kr

Duka fram varsin servett till varje liten sjöjungfru-gäst på kalaset så de enkelt kan torka upp spilld saft och smulor De här kaffeservetterna med söta sjöjungfru tryck på är det självklara valet?:

Partyhattar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Partyhattar Sjöjungfru
39 kr

Få alla små kalas gäster att känna sig som riktiga sjöjungfru-prinsessor med dessa kalashattar De här partyhattarna har ett fint motiv av en prinsesskrona i sjöjungfru-stil i färgerna rosa och?:

Sjöjungfru Röd Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Röd Peruk - One size
199 kr

Ska du på Disneymaskerad och vill klä ut dig till den klassiska sjöjungrun Ariel? Då är det här peruken för dig.Sjöjungfru Röd Peruk är producerad i?

Ballonger Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Ballonger Sjöjungfru
49 kr

Ballonger är så gott som ett måste till ett barnkalas och dessa ballonger i rosa blå och gul är perfekta till ett sjöjungfru kalas eller till ett sommarkalas Pynta kalaset med så många ballonger?:

Godispåsar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Godispåsar Sjöjungfru
19 kr

Fyll söta sjöjungfru kalaspåsar med godis leksaker eller kanske något annat skoj inför sjöjungfru kalaset Efter kalasets slut kan du dela ut påsarna till alla gäster när de ska gå hem som tack?:

Sjöjungfru Svart Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Svart Peruk - One size
199 kr

Klä ut dig till Kety Perry, en sjöjungfru eller någon helt random person med långt svart hår. Den här peruken är vacker och naturtrogen. Den har kortklippt lugg och?

Pappersduk Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Pappersduk Sjöjungfru
59 kr

Förvandla ett vanligt tråkigt bord till ett riktigt festligt kalasbord med denna super söta sjöjungfru-duk Pappersduken har fina sjöjungfru motiv i pastellfärger som är ett självklart val till?:

Tårtdekoration Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 3-pack

Sjöjungfrudräkter - Tårtdekoration Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 3-pack
39 kr

Om ditt barn drömmer om en riktig sjöjungfrutårta är dessa dekorationer ett måste! De skimrar i regnbågens alla färger och föreställer en sjöstjärna,?

Leggings Sjöjungfru - Medium

Sjöjungfrudräkter - Leggings Sjöjungfru - Medium
199 kr

Nu kan du klä ut dig till en vacker sjöjungfru utan att behöva sätta en fena på benen. Dessa leggings har precis den där skimrande, blå/lila färgen som alla sjöjungfrur suktar efter, men du kommer?

Folieballong Sjöjungfru Glitter

Sjöjungfrudräkter - Folieballong Sjöjungfru Glitter
129 kr

Är det dags att ställa till med kalas? Bjud in dina vänner och dekorera rummet med den här superfina ballongen! Den ser ut som en sjöjungfru i härliga färger som påminner?

Hawaikrans Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Hawaikrans Sjöjungfru
39 kr

En krans med blommor är ett måste på en Hawaiifesten. Dela gärna ut en krans till alla dina gäster när det kommer till kalaset så får de den rätta känsla?

Kalastutor Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Kalastutor Sjöjungfru
39 kr

Kalastutor är ett riktigt roligt och ljudligt sätt att fira födelsedagsbarnet med Tuta med blåsormarna i takt med musiken eller använd dem till lekar och tävlingar under kalaset Snäckor fiskar och?:

Happy Birthday Banderoll Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Happy Birthday Banderoll Sjöjungfru
45 kr

Häng upp den här söta Happy Birthday banderollen på kalaset med sjöjungfru tema Ingen kan missa att det är någon som gillar sjöjungfrur som fyller år med denna snygga dekorationen mot väggen?:

Pappersassietter Sjöjungfru - 8-pack

Sjöjungfrudräkter - Pappersassietter Sjöjungfru - 8-pack
29 kr

Dessa söta pappersassietter är till för alla små sjöjungfruar där ute. Med dessa kan man låtsas att man äter tårta bland fiskar, sjöhästar och?

Plastduk Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Plastduk Sjöjungfru
49 kr

Denna plastduk är ett elegant underlag av vita, gröna och lila färger som vävs samman tillsammans med ett vackert sjöjungfrumotiv som kanske passar särskilt bra till temafesten?

Pappersmuggar Sjöjungfru - 8-pack

Sjöjungfrudräkter - Pappersmuggar Sjöjungfru - 8-pack
29 kr

Historier om sjöjungfrur är många. Finns de på riktigt eller är det bara en saga? Att dricka från en speciell mugg med ett särskilt tema är ju extra roligt om man ska ställa till med en fest.?

Papperstallrikar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Papperstallrikar Sjöjungfru
29 kr

På ett sjöjungfru kalas är god sjöjungfru mat måste Servera en festlig måltid på de här riktigt fina papperstallrikarna eller använd dem som serveringsfat till fikat Oavsett vad du väljer att?:

Sjöjungfru Fenor Sockerdekorationer

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Fenor Sockerdekorationer
59 kr

Med dessa ätbara sjöjungfru dekorationerna blir det lätt som en plätt att lyckas med sjöjungfru-fikat Super fina sockerdekorationer i vackra skimrande nyanser av blått grönt lila och rosa som garanterat?:

Rosa Sjöjungfru Klänning Barn

Sjöjungfrudräkter - Rosa Sjöjungfru Klänning Barn
249 kr

Nu kan ditt barn bli havets vackraste sjöjungfru i denna utklädnad Denna sjöjungfrudräkt för barn passar utmärkt för lek och som kostym på sjöjungfru maskeraden Maskeraddräkten är en mycket?:

Servetter Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Servetter Sjöjungfru
39 kr

Ett barnkalas utan servetter kan bli riktigt kladdigt men vanliga vita servetter kan kännas riktigt tråkigt till en förövrigt fin dukning duka istället fram dessa ursöta sjöjungfru servetterna intill?:

Sjöjungfru Kjol - Medium

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Kjol - Medium
299 kr

Sjöjungfrur är vackra varelser som lever i många sagor och filmer. De är också mycket populära utanför tv-skärmen, men dock som utklädnader. Med denna vackra kjol kan du också få den rätta?

Kalaspåse Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Kalaspåse Sjöjungfru
19 kr

Vare sig gåvorna är på väg till eller från kalaset så passar de bäst i den här magiska kalaspåsen! Ett givet tillbehör till barnkalaset med sjöjungfru-tema! Kalaspåse?

Servetter Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Servetter Sjöjungfru
39 kr

Torka små och stora munnar med dom här härliga servetterna, oavsett ålder så kommer samtliga få ett leende på läpparna. Utmärkt på havsfesten, sjöjungfru-kalaset?

Servetter Sjöjungfru Guld Glitter - 20-pack

Sjöjungfrudräkter - Servetter Sjöjungfru Guld Glitter - 20-pack
49 kr

Hör du det? Det kan vara havet som lockar på dig såsom havet alltid har lockat på sina vackra sjöjungfrur. Vi kan inte hjälpa dig med förvandlingen till en riktig?

Tårtljus Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Tårtljus Sjöjungfru
39 kr

Överraska födelsedagsbarnet med fantastiska tårtljus i sjöjungfru-stil Dessa ljus är formade som små snäckor och har olika motiv av två sjöjungfrur en bläckfisk och en sjöhäst i tjusiga pastellfärger?:

Girlang Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Girlang Sjöjungfru
59 kr

Häng upp en fantastik girlang i somriga färger på ditt sommarkalas Denna girlang får du bestämma helt själv hur den ska se ut då du sätter dit de söta tofsarna själv Sätt tofsarna hur som helst?:

Sjöjungfru Folieballong

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Folieballong
59 kr

Skaffa dig en alldeles egen sjöjungfru till ditt sjöjungfru kalas med hjälp av denna fantastiska folieballong En riktigt fin ballong som även lätt kan matchas med andra sjöjungfru kalas dekorationer?:

Sjöjungfru Metallic Latexballonger

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Metallic Latexballonger
79 kr

En mer passande dekoration till ditt sjöjungfrukalas blir svårt att hitta Dessa fina latexballonger med söta sjöjungfrumotiv kommer garanterat att passa in i ditt sjöjungfru-tema och de kommer dessutom?:

Muffinsformar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Muffinsformar Sjöjungfru
39 kr

Till ett sjöjungfru kalas krävs massor av mumsiga kakor muffins och bullar Baka smaskiga sjöstjärne-kakor och snäck-cupcakes med de här riktigt söta muffinsformarna Servera dina bakelser på snygga?:

Klistermärkesbok Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Klistermärkesbok Sjöjungfru
29 kr

Med sina fyra sidor och över 250 stycken klistermärken blir den här sjöjungfru klistermärkes boken perfekt till att ha för att dekorera sina skolböcker eller bara för att göra sitt rum lite finare?:

Kjol Sjöjungfru Skimrande Deluxe - Small

Sjöjungfrudräkter - Kjol Sjöjungfru Skimrande Deluxe - Small
549 kr

Vad vore väl en vacker sjöjungfru utan sin enastående stjärtfena? Ja, det skulle ju resultera i en halv sjöjungfru, och det skulle väl inte vara så kul? Denna skimrande kjol låter dig till och?

Kjol Sjöjungfru Skimrande Deluxe - Medium

Sjöjungfrudräkter - Kjol Sjöjungfru Skimrande Deluxe - Medium
549 kr

Vad vore väl en vacker sjöjungfru utan sin enastående stjärtfena? Ja, det skulle ju resultera i en halv sjöjungfru, och det skulle väl inte vara så kul? Denna skimrande kjol låter dig till och?

Papperstallrikar Sjöjungfru - 8-pack

Sjöjungfrudräkter - Papperstallrikar Sjöjungfru - 8-pack
29 kr

Havet är djupt! Titta hit alla sjöjungfru-älskare! Våra söta tallrikar med Sjöjungfrumotiv kommer bli en riktig snackis på kalaset. Med sina härliga färger?

Sjöjungfru Leggings Blå - X-Small

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Leggings Blå - X-Small
199 kr

Vackert mönstrade leggings i en blå färg och med ett mönster som påminner om en sjöjungfru. De är mjuka och sköna att röra sig i. Matcha gärna med en?

Assietter Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Assietter Sjöjungfru
29 kr

Servera goda sjöjungfru muffins och snäckskals kakor på snygga sjöjungfru assietter De här pappersassietterna passar utmärkt till ett sjöjungfru kalas eller till ett härligt sommarkalas på badstranden?:

Sjöjungfru Servetter 20-pack

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Servetter 20-pack
49 kr

Fina servetter med en sjöjungfru i guld och härliga färger som passar perfekt till en festlig kalasdukning till mermaid kalas och tema party Superfina pappersservetter som bjuder på en riktig party?:

Papperstallrikar Sjöjungfru - 10-pack

Sjöjungfrudräkter - Papperstallrikar Sjöjungfru - 10-pack
59 kr

Perfekta papperstallrikar till sjöjungfru-fantaster som ska ha födelsedagskalas. Barnet kommer vara mer än nöjd med dessa fina tallrikar, dessutom slipper du både diska och trasigt?

Sjöjungfru Filt - Havsgrön

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Filt - Havsgrön
399 kr

Är du egentligen en sjöjungfru men fejkar för din omgivning att du är en helt vanlig människa behöver du en bra förklädnad för att inte avslöja ditt rätta?

Sjöjungfru Muffinsformar - 50-pack

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Muffinsformar - 50-pack
29 kr

Det är ett säkert kort att bjuda på mumsiga och hembakade cupcakes på barnkalaset eller släktträffen. För att skapa en extra festlig atmosfär är dock muffinsformarna?

Girlang Sjöjungfru Regnbågsskimrande

Sjöjungfrudräkter - Girlang Sjöjungfru Regnbågsskimrande
39 kr

Om du vill anordna ett party med havstema backar vi dig till 100%! På middagsbordet sprider du ut snäckskal, ur högtalarna hörs valsång och över gästerna cirkulerar?

Bordsdekoration Honeycomb Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Bordsdekoration Honeycomb Sjöjungfru
49 kr

Havet är en plats för många märkliga varelser och växter. Kanske en av de mest mytomspunna är sjöjungfruarna som lockar sjömän med sin sång. H C Andersen?

Flaggirlang Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Flaggirlang Sjöjungfru
39 kr

Alla har väl någon gång drömt om att få vara en sjöjungfru? Även om det är svårt att uppfylla den drömmen går det åtminstone att ordna?

Sjöjungfru Muffinsformar

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Muffinsformar
29 kr

Varför inte gå all in när du ändå ska ha ett sjöjungfru tema och servera cupcakes eller muffins i dessa fina formar på kalaset Dessa fina formar är dekorerade med sjöhästar och snäckskal i grönt?:

Badmadrass Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Badmadrass Sjöjungfru
215 kr

En rolig uppblåsbar badmadrass med sjöjungfru motiv och transparent hål perfekt för dig som vill spana på spännande saker under vattnet eller varför inte ta skojiga bilder på ditt ansikte underifrån?:

Badring Sjöjungfru för Barn

Sjöjungfrudräkter - Badring Sjöjungfru för Barn
199 kr

Låt din lilla bebis få känna sig som en livs levande sjöjungfru med denna sockersöta uppblåsbara baby badring Med denna badmadrass kan den lille enkelt och tryggt följa med ner i det svalkande vattnet?:

Pappmuggar Skimrande Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Pappmuggar Skimrande Sjöjungfru
35 kr

Fantastiska engångsmuggar för varje mermaid kalas Med sitt regnbågsskimrande mönster av sjöjungfrufjäll blir dessa pappersmuggar ett utmärkt komplement till barnkalaset i sjöjungfru-tema Duka upp?:

Sjöjungfru Väska med Vändbara Paljetter

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Väska med Vändbara Paljetter
59 kr

Bli lika fin som en magisk sjöjungfru med denna fina sjöjungfru väska En super fin sjöjungfru väska med glittrande vändbara paljetter och ett rymligt fack med dragkedja där du kan lägga ner allt?:

Tårtbild Sjöjungfru A

Sjöjungfrudräkter - Tårtbild Sjöjungfru A
49 kr

Överraska födelsedagsbarnet med en fin sjöjungfrutårta med hjälp av denna proffsiga tårtbild Detta tårtoblat lägger du enkelt direkt på tårtan så är den klar för servering på bara några?:

Simmande Sjöjungfru Badleksak

Sjöjungfrudräkter - Simmande Sjöjungfru Badleksak
49 kr

En uppvridbar sjöjungfru badleksak kommer garanterat göra succ i både badkar och pool vrid upp din leksak om och om igen En simmande liten sjöjungfru docka gör varje vattenlek rolig och kanske kan?:

Konfetti Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Konfetti Sjöjungfru
29 kr

Höj feststämningen med konfetti som dekoration Denna konfetti är i tjusigt rosa vit blå och regnbågsskimmer som passar perfekt till ett sjöjungfru kalas Sprid ut konfettin som bordsdekoration eller?:

Sandleksaker Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Sandleksaker Sjöjungfru
69 kr

Härliga strandleksaker och sandleksaker färgglada sandset och strandset finns det något roligare att leka med en varm sommardag Detta hink-set är extra snyggt med motiv av en sjöjungfru prinsessa?:

Girlang Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Girlang Sjöjungfru
89 kr

Sjöjungfru-temat måste ändå vara det bästa för barnet där hemma, det tycker vi definitivt i alla fall. Med denna girlang kommer alla gäster att bli förvånade?

Muffinsställ Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Muffinsställ Sjöjungfru
149 kr

Med det här fina kakfatet i tre plan får du en riktig höjdpunkt på kalasbordet! Här kan du ställa fram bullar, muffins och kakor att bjuda dina kalasgäster på.?

Partyhattar Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 6-pack

Sjöjungfrudräkter - Partyhattar Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 6-pack
49 kr

Du har säkert varit på många kalas genom åren och haft otaliga partyhattar på huvudet. Men har du någonsin haft en partyhatt med en fena på toppen? Det är?

Sjöjungfru Långa Handskar - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Långa Handskar - One size
99 kr

För att komplettera sjöjungfruoutfiten ytterligare så måste du ha dessa fabulösa sjöjungfruhandskar! Kommer i en härlig färg som ger uppmärksamhet!Sjöjungfru?

Sjöjungfru Kjol - Small

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Kjol - Small
299 kr

Sjöjungfrur är vackra varelser som lever i många sagor och filmer. De är också mycket populära utanför tv-skärmen, men dock som utklädnader. Med denna vackra kjol kan du också få den rätta?

Leggings Sjöjungfru - Large/X-Large

Sjöjungfrudräkter - Leggings Sjöjungfru - Large/X-Large
199 kr

Nu kan du klä ut dig till en vacker sjöjungfru utan att behöva sätta en fena på benen. Dessa leggings har precis den där skimrande, blå/lila färgen som alla sjöjungfrur suktar efter, men du kommer?

Intex Badmadrass Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Intex Badmadrass Sjöjungfru
349 kr

Ta en stund för dig själv och gör resten av strandgästerna gröna av avund när du plaskar ut med den här läckra badmadrassen i havet. Perfekt att flyta omkring på,?

Örhängen Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Örhängen Sjöjungfru
59 kr

De här söta örhängena passar perfekt när du är bjuden på kalas och vill komma till festen som en sjöjungfru, men du kan så klart använda dem precis när?

Badanka Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Badanka Sjöjungfru
99 kr

Havet är djupt - men badkaret desto grundare! Nästa gång det är dags att bada hoppas vi att du bjuder in den här söta ankan som kommer redo med snäckskalsbikini och?

Inbjudningskort Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Inbjudningskort Sjöjungfru
45 kr

Skicka varsin kalasinbjudan till dina vänner och berätta att det är dags för sjöjungfru kalas Dessa inbjudningskort i vitt och grått passar utmärkt till att bjuda in små gäster till barnkalas?:

Sjöjungfru Servetter

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Servetter
29 kr

Fina servetter med en vacker sjöjungfru som passar alla barn som vill ha kalas med mermaid och havstema Duka ett festligt bord med dessa servetter som passar perfekt för roligt sjöjungfru-kalas med?:

Sjöjungfru Skelett Klänning

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Skelett Klänning
449 kr

Om du är sugen på en snygg sjöjungfrudräkt men samtidigt vill känna dig lite läskig till Halloween så är denna läckra sjöjungfru skelett klänning perfekt för dig Med den här snygga sjöjungfru?:

Skönheten Sjöjungfru Dräkt

Sjöjungfrudräkter - Skönheten Sjöjungfru Dräkt
299 kr

En helt ny värld finns det under vattnet som bara väntar på att bli upptäckt Kliv in i vår luxuösa sjöjungfru dräkt och bege dig på en härlig undervärldsresa men akta dig dock för hajar ålar?:

Papptallrikar Skimrande Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Papptallrikar Skimrande Sjöjungfru
29 kr

Vackert regnbågsskimrande papperstallrikar med fjäll- och kompassmotiv som gör kalasbordet riktigt fint Den skimrande effekten får dem att glänsa snyggt och lyfter hela dukningen Med dessa engångstallrikar?:Recension:

Sjöjungfrudräkter
Betygsatt av: Kanindräkt.se ⚡
Betyg: 4.3
 
Vill du läsa mer om Sjöjungfrudräkter ska du besöka sidan Sjöjungfrudräkt.se.