Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Sjöjungfrudräkter

Stort sortiment av Sjöjungfrudräkter till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Inbjudningskort Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Inbjudningskort Sjöjungfru
39 kr

Skicka varsin kalasinbjudan till dina vänner och berätta att det är dags för sjöjungfru kalas! Dessa inbjudningskort i vitt och grått passar utmärkt till att bjuda in små gäster till barnkalas?:

Kalastutor Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Kalastutor Sjöjungfru
39 kr

Kalastutor är ett riktigt roligt och ljudligt sätt att fira födelsedagsbarnet med. Tuta med blåsormarna i takt med musiken eller använd dem till lekar och tävlingar under kalaset. Snäckor, fiskar?:

Sjöjungfru Fenor Sockerdekorationer

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Fenor Sockerdekorationer
49 kr

Med dessa ätbara sjöjungfru dekorationerna blir det lätt som en plätt att lyckas med sjöjungfru-fikat. Super fina sockerdekorationer i vackra skimrande nyanser av blått, grönt, lila och rosa som?:

Pappersduk Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Pappersduk Sjöjungfru
59 kr

Förvandla ett vanligt, tråkigt bord till ett riktigt festligt kalasbord med denna super söta sjöjungfru-duk. Pappersduken har fina sjöjungfru motiv i pastellfärger som är ett självklart val till?:

Sjöjungfru Turkos Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Turkos Peruk - One size
149 kr

Vad många inte vet är att sjöjungfrur faktiskt finns på riktigt. De är pytte, pytte små och ser ut som minifiskar som glänser i vakcra färger. Men det är?

Kaffeservetter Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Kaffeservetter Sjöjungfru
29 kr

Duka fram varsin servett till varje liten sjöjungfru-gäst på kalaset så de enkelt kan torka upp spilld saft och smulor. De här kaffeservetterna med söta sjöjungfru tryck på är det självklara?:

Happy Birthday Banderoll Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Happy Birthday Banderoll Sjöjungfru
39 kr

Häng upp den här söta Happy Birthday banderollen på kalaset med sjöjungfru tema! Ingen kan missa att det är någon som gillar sjöjungfrur som fyller år med denna snygga dekorationen mot väggen.?:

Tårtljus Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Tårtljus Sjöjungfru
39 kr

Överraska födelsedagsbarnet med fantastiska tårtljus i sjöjungfru-stil! Dessa ljus är formade som små snäckor och har olika motiv av två sjöjungfrur, en bläckfisk och en sjöhäst i tjusiga pastellfärger.?:

Souvenir Magnet Sjöjungfru Denmark

Sjöjungfrudräkter - Souvenir Magnet Sjöjungfru Denmark
39 kr

Det mest kända landmärke från Danmark måste nog ändå vara den lilla sjöjungfrun som sitter på sin sten vid havet utanför Köpenhamn. Nu kan den lilla?

Sjöjungfru Armband

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Armband
49 kr

Sätt pricken över i:t på sjöjungfrudräkten med ett supersött armband inspirerat av havet! Det här armbandet består av guldglänsande länkar och berlocker?

Konfetti Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Konfetti Sjöjungfru
29 kr

Höj feststämningen med konfetti som dekoration! Denna konfetti är i tjusigt rosa, vit, blå och regnbågsskimmer som passar perfekt till ett sjöjungfru kalas. Sprid ut konfettin som bordsdekoration?:

Servetter Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Servetter Sjöjungfru
39 kr

Ett barnkalas utan servetter kan bli riktigt kladdigt, men vanliga vita servetter kan kännas riktigt tråkigt till en förövrigt fin dukning, duka istället fram dessa ursöta sjöjungfru servetterna?:

Girlang Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Girlang Sjöjungfru
59 kr

Häng upp en fantastik girlang i somriga färger på ditt sommarkalas. Denna girlang får du bestämma helt själv hur den ska se ut, då du sätter dit de söta tofsarna själv. Sätt tofsarna hur som?:

Papperstallrikar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Papperstallrikar Sjöjungfru
29 kr

På ett sjöjungfru kalas är god sjöjungfru mat måste! Servera en festlig måltid på de här riktigt fina papperstallrikarna eller använd dem som serveringsfat till fikat. Oavsett vad du väljer att?:

Badring Sjöjungfru för Barn

Sjöjungfrudräkter - Badring Sjöjungfru för Barn
199 kr

Låt din lilla bebis få känna sig som en livs levande sjöjungfru med denna sockersöta uppblåsbara baby badring! Med denna badmadrass kan den lille enkelt och tryggt följa med ner i det svalkande?:

Muggar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Muggar Sjöjungfru
29 kr

Under ett sommarkalas på stranden kan man lätt bli törstig mellan alla badpauser och kalaslekar, därför är det perfekt att servera svalkande dryck i de här sjöjungfru muggarna. Muggarna har super?:

Sjöjungfru Blå/Turkos Vågig Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Blå/Turkos Vågig Peruk - One size
249 kr

Om det är ett maskeradparty på gång eller om du kanske ska på techno-fest i skogen så är en snygg peruk ett måste. Låt din inre sjöjungfru få komma?

Partyhattar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Partyhattar Sjöjungfru
39 kr

Få alla små kalas gäster att känna sig som riktiga sjöjungfru-prinsessor med dessa kalashattar! De här partyhattarna har ett fint motiv av en prinsesskrona i sjöjungfru-stil i färgerna rosa och?:

Sjöjungfru Sjöstjärna Hårclip

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Sjöstjärna Hårclip
39 kr

Du har införskaffat en snäv, skimrande sjöjungfrudräkt med en stjärtfena att känna dig stolt över. Varje kväll ljuder den lilla sjöjungfrun-musiken ur högtalarna?

Plastduk Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Plastduk Sjöjungfru
29 kr

Denna plastduk är ett elegant underlag av vita, gröna och lila färger som vävs samman tillsammans med ett vackert sjöjungfrumotiv som kanske passar särskilt bra till temafesten?

Magisk Sjöjungfru Barn Maskeraddräkt - Large

Sjöjungfrudräkter - Magisk Sjöjungfru Barn Maskeraddräkt - Large
199 kr

Tänk att få klä ut sig till en vacker sjöjungfru till barnmaskeraden... Nu kan ditt barns dröm bli sann med denna bedårande sjöjungfrudräkt!Magisk Sjöjungfru?

Papperstallrikar Sjöjungfru - 8-pack

Sjöjungfrudräkter - Papperstallrikar Sjöjungfru - 8-pack
29 kr

Havet är djupt! Titta hit alla sjöjungfru-älskare! Våra söta tallrikar med Sjöjungfrumotiv kommer bli en riktig snackis på kalaset. Med sina härliga färger?

Leggings Sjöjungfru - Medium

Sjöjungfrudräkter - Leggings Sjöjungfru - Medium
149 kr

Nu kan du klä ut dig till en vacker sjöjungfru utan att behöva sätta en fena på benen. Dessa leggings har precis den där skimrande, blå/lila färgen som alla sjöjungfrur?

Pappersassietter Sjöjungfru - 8-pack

Sjöjungfrudräkter - Pappersassietter Sjöjungfru - 8-pack
29 kr

Dessa söta pappersassietter är till för alla små sjöjungfruar där ute. Med dessa kan man låtsas att man äter tårta bland fiskar, sjöhästar och?

Sjöjungfru Brun Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Brun Peruk - One size
149 kr

Man måste inte ha rött hår för att vara en vacker sjöjungfru. Satsa på något modernt och testa en brunfärgad peruk och överraska på maskeraden. Peruken?

Sjöjungfru Svart Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Svart Peruk - One size
149 kr

Klä ut dig till Kety Perry, en sjöjungfru eller någon helt random person med långt svart hår. Den här peruken är vacker och naturtrogen. Den har kortklippt lugg och?

Ballonger Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Ballonger Sjöjungfru
49 kr

Ballonger är så gott som ett måste till ett barnkalas och dessa ballonger i rosa, blå och gul är perfekta till ett sjöjungfru kalas eller till ett sommarkalas. Pynta kalaset med så många ballonger?:

Glassbägare Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Glassbägare Sjöjungfru
29 kr

Bjud in till ett härligt sommarkalas vid stranden och servera mumsig glass i dessa sjöjungfru glassbägarna i papp. Fyll bägarna med glass, frukt, eller godis och dela ut till alla små sjöjungfrur?:

Sjöjungfru Blå Peruk med Lugg - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Blå Peruk med Lugg - One size
149 kr

Vem har inte önskat ett långt vackert blått hår och en kompis som heter Sebastian?Vi har tyvärr inga krabbor till salu men detta håret finns för dig som vill vara?

Hawaikrans Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Hawaikrans Sjöjungfru
29 kr

En krans med blommor är ett måste på en Hawaiifesten. Dela gärna ut en krans till alla dina gäster när det kommer till kalaset så får de den rätta känsla?

Sjöjungfru Rosa Barn Maskeraddräkt - Large

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Rosa Barn Maskeraddräkt - Large
199 kr

En av fördelarna med barndomen är att man får klä ut sig till de sagoprinsessor man ser på film om man vill, och om din son eller dotter är sugen på att klä ut?

Rosa Sjöjungfru Barn Maskeraddräkt - Small

Sjöjungfrudräkter - Rosa Sjöjungfru Barn Maskeraddräkt - Small
299 kr

Varelserna i vattnet har alltid varit betydelsefulla karaktärer i de flesta sagor och mest älskad av dem alla är sjöjungfrun! Med vår nya maskeraddräkt för de unga kommer?

Bordsdekoration Honeycomb Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Bordsdekoration Honeycomb Sjöjungfru
49 kr

Havet är en plats för många märkliga varelser och växter. Kanske en av de mest mytomspunna är sjöjungfruarna som lockar sjömän med sin sång. H C Andersen?

Sjöjungfru Kjol - Medium

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Kjol - Medium
199 kr

Sjöjungfrur är vackra varelser som lever i många sagor och filmer. De är också mycket populära utanför tv-skärmen, men dock som utklädnader. Med denna vackra?

Pappersmuggar Sjöjungfru - 8-pack

Sjöjungfrudräkter - Pappersmuggar Sjöjungfru - 8-pack
29 kr

Historier om sjöjungfrur är många. Finns de på riktigt eller är det bara en saga? Att dricka från en speciell mugg med ett särskilt tema är ju extra roligt om?

Flaggirlang Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Flaggirlang Sjöjungfru
39 kr

Alla har väl någon gång drömt om att få vara en sjöjungfru? Även om det är svårt att uppfylla den drömmen går det åtminstone att ordna?

Sjöjungfru Folieballong

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Folieballong
49 kr

Skaffa dig en alldeles egen sjöjungfru till ditt sjöjungfru kalas med hjälp av denna fantastiska folieballong! En riktigt fin ballong som även lätt kan matchas med andra sjöjungfru kalas dekorationer?:

Sjöjungfru Leggings Blå - X-Small

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Leggings Blå - X-Small
199 kr

Vackert mönstrade leggings i en blå färg och med ett mönster som påminner om en sjöjungfru. De är mjuka och sköna att röra sig i. Matcha gärna med en?

Sjöjungfru Klänning Maskeraddräkt - Medium

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Klänning Maskeraddräkt - Medium
299 kr

Gör en insats för miljön och lämna bilen hemma och ta istället en simtur till maskeraden iklädd denna fantastiska sjöjungfruklänning. Förutom att vara miljösmart?

Assietter Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Assietter Sjöjungfru
29 kr

Servera goda sjöjungfru muffins och snäckskals kakor på snygga sjöjungfru assietter. De här pappersassietterna passar utmärkt till ett sjöjungfru kalas eller till ett härligt sommarkalas på badstranden.?:

Sjöjungfru Röd Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Röd Peruk - One size
149 kr

Sjöjungfruar har i folktron varit ett kvinnligt naturväsen som lockat sjömän med skönhet och sång. Nu kan du också bli en vacker sjöjungfru utan att behöva?

Bordsunderlägg Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Bordsunderlägg Sjöjungfru
59 kr

Skulle det inte vara perfekt om barnen kunde göra något själva medan fikat dukas fram? Dessa söta pappersark funkar inte bara som bordsunderlägg, utan också som målarbilder! Låt barnen sitta och?:

Sjöjungfru Deluxe Leggings Gröna - X-Small

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Deluxe Leggings Gröna - X-Small
299 kr

Att vara en tjusig sjöjungfru på maskeraden är ju hur häftigt som helst. Men hålls festen uppe på land kan det bli svårt för dig att ta dig runt med din stjärtfena.?

Sjöjungfru Metallic Latexballonger

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Metallic Latexballonger
59 kr

En mer passande dekoration till ditt sjöjungfrukalas blir svårt att hitta! Dessa fina latexballonger med söta sjöjungfrumotiv kommer garanterat att passa in i ditt sjöjungfru-tema och de kommer dessutom?:

Godispåsar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Godispåsar Sjöjungfru
19 kr

Fyll söta sjöjungfru kalaspåsar med godis, leksaker eller kanske något annat skoj inför sjöjungfru kalaset. Efter kalasets slut kan du dela ut påsarna till alla gäster när de ska gå hem som tack?:

Sjöjungfru Skelett Barn Maskeraddräkt - 5-6 år

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Skelett Barn Maskeraddräkt - 5-6 år
199 kr

Läskigt värre att dyka upp på halloweenfest som uppfiskad och fjällad sjöjungfru! Perfekt utstyrsel för den som tröttnat på gamla vanliga människoskelett?

Uppblåsbara Dryckeshållare Sjöjungfru - 2-pack

Sjöjungfrudräkter - Uppblåsbara Dryckeshållare Sjöjungfru - 2-pack
99 kr

Inte så kul när man har lagt 20 minuter på att blanda en sjukt god drink och man knappt hunnit ta en zip innan den hamnat under ytan, som Uno sjöng.Uppblåsbara Dryckeshållare?

Sjöjungfru Kartongfigur Foto Prop

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Kartongfigur Foto Prop
149 kr

Nu kan du bli en vacker sjöjungfru eller havets konung. Det enda du behöver göra är att sticka in ditt huvud i hålet på den här kartongfiguren. Be en kompis ta ett?

Partyhattar Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 6-pack

Sjöjungfrudräkter - Partyhattar Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 6-pack
39 kr

Du har säkert varit på många kalas genom åren och haft otaliga partyhattar på huvudet. Men har du någonsin haft en partyhatt med en fena på toppen? Det är?

Folieballong Sjöjungfru Glitter

Sjöjungfrudräkter - Folieballong Sjöjungfru Glitter
99 kr

Är det dags att ställa till med kalas? Bjud in dina vänner och dekorera rummet med den här superfina ballongen! Den ser ut som en sjöjungfru i härliga färger som påminner?

Pappersmuggar Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 6-pack

Sjöjungfrudräkter - Pappersmuggar Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 6-pack
39 kr

Vilket barn skulle inte vilja ha ett kalas med tema sjöjungfru? De här muggarna kommer garanterat göra succé och höja stämningen när det är dags för tårta?

Partypicks Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Partypicks Sjöjungfru
99 kr

Överraska en kär vän med en havstårta i blå marsipan! Addera 4 stycken sjöjungfrufenor som sticker upp över vattenytan. Visst är det svårt att föreställa?

Swirls Sjöjungfru Hängande Dekoration - 12-pack

Sjöjungfrudräkter - Swirls Sjöjungfru Hängande Dekoration - 12-pack
99 kr

Havet lockar med en spännande undervattensvärld. Tänk om det kanske finns en vacker sjöjungfru som är kompis med alla fiskar och skaldjur och som bor tillsammans med havets konung?

Simfena Sjöjungfru - One size

Sjöjungfrudräkter - Simfena Sjöjungfru - One size
299 kr

Simma som en sjöjungfru med denna simfena! Sätt på fenan över fötterna, med samma teknik som med simfötter, sedan minns du bara allt Ariel har lärt dig! Det är?

Girlang Sjöjungfru Regnbågsskimrande

Sjöjungfrudräkter - Girlang Sjöjungfru Regnbågsskimrande
39 kr

Om du vill anordna ett party med havstema backar vi dig till 100%! På middagsbordet sprider du ut snäckskal, ur högtalarna hörs valsång och över gästerna cirkulerar?

Muffinsformar Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Muffinsformar Sjöjungfru
39 kr

Till ett sjöjungfru kalas krävs massor av mumsiga kakor, muffins och bullar! Baka smaskiga sjöstjärne-kakor och snäck-cupcakes med de här riktigt söta muffinsformarna. Servera dina bakelser på?:

Växande Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Växande Sjöjungfru
49 kr

Vid första ögonkast kanske denna snäcka ser ut som vilken snäcka som helst, men egentligen så gömmer det sig en magisk varelse inuti. För att få se den magiska varelsen kläckas ur snäckan behöver?:

Sjöjungfru Foto Props - 10-pack

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Foto Props - 10-pack
79 kr

Skapa ett litet hörn i kalasrummet där dina gäster kan spexa loss framför en kamera. Fotona kommer att bli ett roligt minne från festen. De här motiven passar perfekt att?

Muffinställ Sjöjungfru

Sjöjungfrudräkter - Muffinställ Sjöjungfru
129 kr

Med det här fina kakfatet i tre plan får du en riktig höjdpunkt på kalasbordet! Här kan du ställa fram bullar, muffins och kakor att bjuda dina kalasgäster på.?

Sjöjungfru Skelett Prop

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Skelett Prop
199 kr

Letar du efter en halloweendekoration som är otäck men ändå lite rolig? Kolla in den här sjöjungfrun. Först kanske du tror att det är en vanlig vacker sjöjungfru?

Sjöjungfru Smink Kit

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Smink Kit
79 kr

Fullända din sjöjungfru utklädnad med en vacker sjöjungfru sminkning! Med hjälp av detta sjöjungfru maskerad smink kit med glitter, ansiktsfärger och praktiska tillbehör kan du förvandlas till?:

Tårtdekoration Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 3-pack

Sjöjungfrudräkter - Tårtdekoration Sjöjungfru Regnbågsskimrande - 3-pack
39 kr

Om ditt barn drömmer om en riktig sjöjungfrutårta är dessa dekorationer ett måste! De skimrar i regnbågens alla färger och föreställer en sjöstjärna,?

Sjöjungfru Filt - Havsgrön

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Filt - Havsgrön
399 kr

Är du egentligen en sjöjungfru men fejkar för din omgivning att du är en helt vanlig människa behöver du en bra förklädnad för att inte avslöja ditt rätta?

Sjöjungfru Mumie Prop

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Mumie Prop
199 kr

Det finns ljuvliga, glada och snälla sjöjungfrur, men det finns också otäcka och läskiga skelettsjöjungfrur. Det här är en sjöjungfru som ser ut som en mumie.?

Sjöjungfru Röd Peruk - One size

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Röd Peruk - One size
199 kr

Ska du på Disneymaskerad och vill klä ut dig till den klassiska sjöjungrun Ariel? Då är det här peruken för dig.Sjöjungfru Röd Peruk är producerad i?

Sjöjungfru Skelett Barn Maskeraddräkt - 10-12 år

Sjöjungfrudräkter - Sjöjungfru Skelett Barn Maskeraddräkt - 10-12 år
199 kr

Läskigt värre att dyka upp på halloweenfest som uppfiskad och fjällad sjöjungfru! Perfekt utstyrsel för den som tröttnat på gamla vanliga människoskelett?Recension:

Sjöjungfrudräkter
Betygsatt av: Kanindräkt.se ⚡
Betyg: 4.9
 
Vill du läsa mer om Sjöjungfrudräkter ska du besöka sidan Sjöjungfrudräkt.se.