Djurmasker

Stort sortiment av Djurmasker till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Nallemask med Stort Huvud - One size

Djurmasker - Nallemask med Stort Huvud - One size
299 kr

Teddybjörnen Fredriksson har en kusin som heter Nalle. Nalle är en stor och tyst björn som bor i stan och bara går runt och stirrar lite tomt på folk. Den här Nallen är egentligen ganska snäll?

Kanin Nos Mask

Kanin-produkter - Kanin Nos Mask
29 kr

Vill du bära en kanin utklädnad till maskeraden eller vara extra fin på påsk Oavsett är denna kanin mask en jättebra början till en kanin kostym Självklart kan den som vill endast bära kanin masken?:

Katt Plastmask - One size

Katt - Katt Plastmask - One size
29 kr

Förvandla dig till en kissekatt innan du ens hinner säga mjau med vår härliga kattmask, så kan du spendera resten av dagen med att ligga och kurra, jaga möss eller klösa matte?

Steampunk Kanin Halvmask - One size

Kanin-produkter - Steampunk Kanin Halvmask - One size
199 kr

Att vara utklädd till kanin kanske inte känns som den coolaste maskeraddräkten, men vet du vad? Nu kan du faktiskt dressa upp dig till den coolaste kaninen allmänheten någonsin?

Räv Halvmask

Räv - Räv Halvmask
69 kr

Få till en listig utklädnad till maskeraden med hjälp av denna snygga rävmask En tuff och effektfull räv maskeradmask som passar snyggt till många olika räv maskerad utklädnader och dräkter Räv?:

Anka Latexmask - One size

Djurmasker - Anka Latexmask - One size
199 kr

Är du, precis som Ankan Annika här en hejare på att simma runt och leta efter brödbitar? Är dammen i Stockholms innerstad din favoritplats att hänga på? Kan du?

Hästmask - One size

Gummimasker - Hästmask - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett hästhuvud och utskurna hål för ögon och mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. En storlek passar alla.

Haj Mask

Haj - Haj Mask
349 kr

De flesta brukar klä ut sig till poliser häxor eller kanske ett spöke på maskeradfesten men få personer tar det så långt att klä ut sig till en haj Dock blir du garanterat den roligaste på festen?:

Vargmask med Päls - One size

Djurmasker - Vargmask med Päls - One size
199 kr

Känner du för att vara vargen som väntar på rödluvan, eller den stora stygga vargen på jakt efter tre små grisar? Då kan den här snygga vargmasken komma väl till pass. Masken är silvrig, och?

Haj Huvud och Fena Set Barn

Haj - Haj Huvud och Fena Set Barn
149 kr

Bli en riktig party-haj till djur maskeraden med det här roliga haj maskerad setet Ett super kul set med en huva som ser ut som ett hajhuvud och en matchande hajfena Du kan antingen bära huvan och fenan?:

Kycklingmask Barn

Djurmasker - Kycklingmask Barn
99 kr

Vill du att ditt barn ska stå ut i mängden så blir denna kycklingmask allt du behöver och lite till En riktig succe blir den dessutom inför maskerad- eller påskfestenKycklingmask Barn inkluderar?:

Apa med Rörande Ögon Mask

Apa - Apa med Rörande Ögon Mask
99 kr

Förvandla dig själv till en läskig apa med denna mask med utåtstickande ögon som rör på sig (!) Ta med dig bananklasen och gör dig redo för en helkväll på maskeraden med djungeltema.Apa med?

80-tals Panter Diadem & Ögonmask

Djurmasker - 80-tals Panter Diadem & Ögonmask
49 kr

Under 80-talet skulle man ha mycket av allt. Det var stort tuperat hår, häftiga accessoarer, stora axelvaddar och självklart var det mesta i starka neonfärger. Här får du?

Vargmask med Vitt Päls

Vuxenmasker - Vargmask med Vitt Päls
219 kr

Skräckfylld vargmask som blir utmärkt till när du känner för att yla mot månen vid Halloweenkvällen eller helt enkelt vara rödluvan på spåretVargmask med Vit Päls är en heltäckande detaljrik?:

Kräfta Diadem & Ögonmask - One size

Dekoration till Kräftskiva - Kräfta Diadem & Ögonmask - One size
149 kr

När du inte vill köra all-in på kräftskivan med en svettig kräftkostym kan du istället utstråla kräfta lite lagomt med detta eminenta diadem och ögonmask?

Schimpans Mask - One size

Djurmasker - Schimpans Mask - One size
499 kr

Den här schimpansmasken är perfekt för när du känner för att gå bananas, eller bara apa dig lite. Masken är mycket välgjord i latex, med stora öron, ett?

Kaninöron Svart i Plast - One size

Djurmasker - Kaninöron Svart i Plast - One size
99 kr

Om du vill klä ut dig till ett djur men inte vet vilket vill vi slå ett slag för kaninen! Detta mysiga sällskapsdjur är inte bara mjukt och fluffigt, hörseln är också fenomenalt bra! Tänk så?

Kaninöron Vit i Plast

Djurmasker - Kaninöron Vit i Plast
99 kr

Skutta in på maskeraden med dina nya fräsiga öron! Kaninen är djuret som hör bäst så inget skvaller kommmer gå dig förbi! Kaninöron Vit i Plast är en vit halvmask i plast med långa kaninöron.?

Läskig Tjurmask i Jute - One size

Djurmasker - Läskig Tjurmask i Jute - One size
799 kr

Denna tjur i säckväv har kommit till liv under halloweenhelgen och har begett sig ut i natten för att skrämma slag på folk till höger och vänster. En riktigt obehaglig syn för alla gästerna på?

Tiger Halvmask

Djurmasker - Tiger Halvmask
249 kr

GRRR! Är du ute efter att få skrämmas, men inte som en läskig skepnad! Då är tigermasken det självklara valet, kanske vankas det maskeradfest med tema djungeldjur??

Panda Halvmask

Djurmasker - Panda Halvmask
299 kr

Är det dags för maskeradfest med tema djungeldjur? Pandor är väl ändå en av dom sötare djuren i djungeln! Kombinera enkelt med svarta och vita kläder för en?

DIY Djurmasker - 100-pack

Djurmasker - DIY Djurmasker - 100-pack
299 kr

Vem har sagt att elefanter inte kan vara brandgula med rosa prickar? Eller att apor inte skulle kunna vara silverglittriga med rosenröda öron? Med dessa helvita djurmasker är det du som?

Vargmask Grå

Vuxenmasker - Vargmask Grå
249 kr

Med denna skräckinjagande vargmask blir du den läskigaste vargen som finns Det kan vi nästan lova Eller är det kanske snarare en varulv Gränsen är hårfin när det blir såhär obehagligt

Krokodil Huvud och Svans Set Barn

Djurmasker - Krokodil Huvud och Svans Set Barn
49 kr

Ligg och lura i vattnet i väntan på nästa byte precis som en riktigt krokodil med detta skojiga krokodil maskerad set Det här krokodil setet är perfekt för både dig som vill ha en enkel men rolig?:

Skelettmask Varulv

Vuxenmasker - Skelettmask Varulv
49 kr

Skaffa årets coolaste halloween skelettmask Den här halvmasken i form av en stiliserad vargskalle kommer definitivt sticka ut och ge dig en unik look på maskeraden Utmärkt för dig som ska ha en snygg?:

Schimpans Latexmask

Vuxenmasker - Schimpans Latexmask
199 kr

Ta fram apan inom dig och tillåt dig apa runt på festen med denna detaljerade apmask Med denna effektfulla och detaljrika schimpans ap-mask får du enkelt till den rätta djuriska looken och du kommer?:

Elefant Snabel Mask

Djurmasker - Elefant Snabel Mask
29 kr

Har du bestämt dig att elefant blir din utklädnad till djur maskeraden Då får du inte missa vår elefant snabel som kommer göra din elefant kostym fulländad Masken träs enkelt runt huvudet och du?:

Läskig Kaninmask i Jute - One size

Djurmasker - Läskig Kaninmask i Jute - One size
799 kr

Den här kaninen startade sitt liv som ett gulligt gosedjur, men med åren slets lemmarna av och den började falla ihop, endast för att lappas ihop igen. Vid det här laget har kaninen dött och bringats?

DIY Insektsmasker - 16-pack

Djurmasker - DIY Insektsmasker - 16-pack
69 kr

Att pyssla är roligt - att pyssla sin egen mask är ännu roligare! Här gäller det att vara så kreativ som möjligt för att göra maskerna riktigt färgsprakande.?

DIY Djungelmasker - 16-pack

Djurmasker - DIY Djungelmasker - 16-pack
69 kr

Finns det ingen mask i vårt gedigna sortiment som faller dig i smaken? Då kan du alltid ta saken i dina egna händer och göra din egen variant! I det här paketet finner du 16?

Latexmask Näsapa

Djurmasker - Latexmask Näsapa
349 kr

Visste du att hanen hos näsapan kännetecknas av en stor hängande näsa, som tros ha tillkommit genom sexuellt urval? Nu vet du, och med det i åtanke vill vi slå ett slag?

Sköldpadda Mask

Vuxenmasker - Sköldpadda Mask
369 kr

Det här kan vara en av de bästa maskeradförklädnaden någonsin Föreställ dig dina kompisars reaktion när du går in på festen iförd en sköldpadda-mask och en snygg kostym Många tappar förmodligen?:

Papegoja Latex Mask

Vuxenmasker - Papegoja Latex Mask
199 kr

Den här latexmasken ska nog inte vara läskig men den blir det av bara farten med tanke på att det är endast huvudet av en papegoja helt enkelt en lite små creepy fågelmask Den här djur masken kan?:

Varulvsmask med Päls

Vuxenmasker - Varulvsmask med Päls
59 kr

Nu behöver du inte längre vänta på att det ska bli fullmåne för att du ska kunna förvandlas till en varulv med hjälp av den här pälsiga varulvsmasken kan du bli en varulv när du vill En super?:

Stor Tigermask

Vuxenmasker - Stor Tigermask
169 kr

Klä ut dig till en läskig tiger med denna superstora tigermask En enorm tiger maskeradmask som passar helt perfekt för dig som vill skapa en riktigt minnesvärd tiger utklädnad på ett enkelt och snabbt?:

Kycklingnäbb

Djurmasker - Kycklingnäbb
29 kr

Klä ut dig till en nykläckt kyckling med vår kycklingmask Vare sig du ska ta en rolig påskbild gå på påsk maskerad eller bli en läskig zombie-kyckling så är denna näbb det viktigaste i din kyckling?:

Elak Kanin Mask - One size

Kanin-produkter - Elak Kanin Mask - One size
229 kr

Om du tror att alla kaniner är gulliga och mysiga så tror du helt fel. Vi vågar inte ens tänka på vad den här kaninen med sina blodiga tänder har varit med om. Perfekt?

Rådjur Halvmask

Djurmasker - Rådjur Halvmask
149 kr

"Hallådär, varför ramlar du omkring i skogen? Tillbaka till festen med dig!" Ja, har man klätt ut sig till ett rådjur, då är det lätt hänt att man återvänder?

Rävmask med Stort Huvud

Vuxenmasker - Rävmask med Stort Huvud
249 kr

Skapa en fantastisk utklädnad till maskeraden med hjälp av denna mask som föreställer en söt räv En tjusig rävmask för olika sorters räv utklädnader som både går att användas på egen hand?:

Grisnäsa

Djurmasker - Grisnäsa
29 kr

Släpp loss och tillåt dig själv att bli en riktigt smutsgris med detta vackra tryne Om du valt gris som utklädnad till maskeraden är gristrynet såklart det viktigaste ingen gris utan tryne Med denna?:

Gristryne Mask

Vuxenmasker - Gristryne Mask
29 kr

Om dina kompisar redan tycker att du är ett svin så kan den här grismasken vara ett perfekt val inför maskeraden eller festen med polarna Detta gristryne är lätt att sätta på sig och ser någorlunda?:

Saw Grismask med Hår Latex

Vuxenmasker - Saw Grismask med Hår Latex
399 kr

Superläskig grismask med hår Denna grismask ser ut som ett avhugget grishuvud full med blodiga sår och ärr och med långt svart hår får den oss att tänka på den kusliga karaktären i skräckfilmen?:

Noshörning Mask

Vuxenmasker - Noshörning Mask
399 kr

Varför inte klä ut dig till en av the big five med den här noshörningsmasken Masken har små hål för ögonen så att du kan se ordentligt Att stånga folk på festen med dina horn kommer nog inte?:

Mus Nos Mask

Djurmasker - Mus Nos Mask
29 kr

Denna mus mask kommer att göra din mus utklädnad fulländad Masken går bra att använda som den är eller tillsammans med en musdräkt Kanske du vill klä ut dig till Musse Pigg eller någon av mössen?:

Killer Panda Mask - One size

Djurmasker - Killer Panda Mask - One size
179 kr

Pandor är kända för att vara stora, långsamma och snälla björnar som mest verkar äta bambu och ta det lugnt. Nu kan du visa en läskigare sida av både dig?

Läskig Grismask i Jute - One size

Djurmasker - Läskig Grismask i Jute - One size
799 kr

Om du trodde att alla grisar var lika söta som Babe eller Nasse så är det dags att tänka om. Detta ihoplappade svin med mord i blicken rullar hellre runt i blod från sina offer än i lera, och är?

Pappmasker Get Wild

Pappmasker - Pappmasker Get Wild
49 kr

Förvandla hela kalasgänget till häftiga djungeldjur med dessa roliga pappmasker Med dessa djurmasker kan du och dina kalasgäster enkelt klä ut er till tigrar lejon koalor och leoparder Lägg ner dem?:

Panda Mask Jumbo

Vuxenmasker - Panda Mask Jumbo
119 kr

En fin panda mask är utan tvekan det rätta valet av maskeradmask för dig som är ute efter ett riktigt sockersött utseende till maskeraden Med den här enorma panda maskeradmasken kommer du garanterat?:

Kycklingmask med Fuskpäls

Vuxenmasker - Kycklingmask med Fuskpäls
199 kr

Är en vanlig kycklingmask alldeles för tråkig för dig Är du redo att uppgradera din kyckling maskerad dräkt med en riktigt cool djurmask Då är den här maskeradmasken precis den rätta kyckling?:

Noshörning Latexmask

Vuxenmasker - Noshörning Latexmask
199 kr

Bli din alldeles egen noshörnings art med den här detaljerade noshörningsmasken En riktigt välgjord latexmask som passar alldeles utmärkt för alla som drömmer om livet som noshörning Bär denna?:

Vårtsvin Mask

Vuxenmasker - Vårtsvin Mask
199 kr

Förvandlas till ett riktigt svin inför nästa stora maskeradfest Denna maskerad mask som föreställer ett grått vårtsvin kan verkligen få dig att sticka ut från mängden En rolig och minnesvärd?:

Orm Kobra Mask

Vuxenmasker - Orm Kobra Mask
329 kr

Förvandlas till en läskig giftig kobra och sätt skräck på hela festen Med denna häftiga kobra maskeradmask kan du enkelt få till en häftig orm utklädnad till både maskerader och Halloween Slingra?:

Rävmask Barn

Djurmasker - Rävmask Barn
39 kr

Vill du bli en söt räv till nästa djurkalas Klä ut dig med denna fina rävmask En effektfull djurmask som blir perfekt för dig som vill få till en fin räv utklädnad Det mjuka filtmaterialet gör?:

Grismask

Vuxenmasker - Grismask
299 kr

Utklädd till en gris kan man leka många olika roller Vilken sort väljer du givetvis helt själv Med denna grismask har du hur som helst ordnat utklädseln för kvällen

Fjärilsmask Barn

Djurmasker - Fjärilsmask Barn
39 kr

Förvandlas till en vacker fjäril med denna tjusiga fjärilsmask Perfekt mask för alla barn som vill skapa en söt fjäril utklädnad Klä upp dig med masken och en passande dräkt så är du mer än?:

Rasta Lejon Mask Latex

Vuxenmasker - Rasta Lejon Mask Latex
239 kr

Om du vill sticka ut från den övriga flocken på djur-maskeraden så är den här coola rasta lejon mask det ultimata alternativet för dig Med denna lejonmask blir du garanterat det tuffaste djuret?:

Schimpans Mask Deluxe

Vuxenmasker - Schimpans Mask Deluxe
349 kr

En praktisk apmask som passar alldeles utmärkt om du vill gå som apa till maskeraden Matcha schimpans masken med en passande utklädnad för att verkligen se ut som en riktigt party-apaSchimpans Mask?:

Demonisk Getmask

Vuxenmasker - Demonisk Getmask
249 kr

Har du någonsin undrat hur en get som blivit besatt av demoner råkar se ut Jo precis som denna demoniska getmaskenDemonisk Getmask är tillverkad av latexmaterial och omfattar en detaljrik vitfärgad?:

Hare Mask

Vuxenmasker - Hare Mask
249 kr

Äntligen finns det ett syfte med din stora trädgårdFörvandlas till en realistisk hare bärande på denna hare mask som gör sig lämplig vid maskerad- eller påskfestenHare Mask inkluderar en extremt?:

Kaninmask med Ljud

Vuxenmasker - Kaninmask med Ljud
69 kr

Gör entre till maskerad- eller påskfesten bärande på denna kaninmask som dessutom gör ifrån sig realistiska kaninljud Den perfekta outfiten som gör sig lämplig till vilket evenemang som helstKaninmask?:

Drakmask Grön

Vuxenmasker - Drakmask Grön
59 kr

Bli en drake på maskeraden på ett kick med den här snygga masken Om du ska klä ut dig till en ond drake som kidnappar kungligheter som hobby och äter riddare som om de vore burkmat är det här masken?:

Uppstoppad Lejonmask

Vuxenmasker - Uppstoppad Lejonmask
249 kr

Söker du efter en häftig lejon utklädnad Då kan denna uppstoppade lejonmask vara ett perfekt alternativ för dig Denna lejon mask kan bäras både med och utan passande lejon maskeraddräkt vilket?:

Race Hästmask

Vuxenmasker - Race Hästmask
199 kr

Den här roliga hästmasken kan förvandla dig till en vinnande racinghäst på bara ett ögonblick Varför inte gå all in och ta på dig en maskeradkostym som ser ut som en häst Roligare blir det inte?:

Stor Kattmask

Vuxenmasker - Stor Kattmask
169 kr

Älskar du katter så mycket att du vill bli en själv så är denna enorma kattmask en perfekt utklädnad för dig Med denna katt maskeradmask kan du enkelt klä ut dig till en supergullig katt i svart?:

Drake Huvud och Svans Set Barn

Djurmasker - Drake Huvud och Svans Set Barn
49 kr

Om ditt barn gillar filmer som exempelvis Draktränaren så kommer detta roliga drake maskerad set passa perfekt inför djur maskeraden Med den här drak-huvan och den matchande svansen kan ditt barn på?:

Kattmask Jumbo

Vuxenmasker - Kattmask Jumbo
119 kr

Det är många som aldrig verkar få nog av söta katter och om du är en av alla katt-älskare så är denna gulliga kattmask ett perfekt val av maskeradmask för dig Med denna enorma katt mask har du?:Recension:

Djurmasker
Betygsatt av: Kanindräkt.se ⚡
Betyg: 3.7