Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Djurmasker

Stort sortiment av Djurmasker till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Haj Mask

Haj - Haj Mask
249 kr

De flesta brukar klä ut sig till poliser häxor eller kanske ett spöke på maskeradfesten men få personer tar det så långt att klä ut sig till en haj Dock blir du garanterat den roligaste på festen?:

Pudel med Hår Mask - One size

Djurmasker - Pudel med Hår Mask - One size
199 kr

Att gå på maskerad är alltid roligt och att klä ut sig till sitt favoritdjur är populärt. Med denna ansiktsmask kan du bli en fin pudel. Den ser faktiskt ganska realistisk?

Kanin Nos Mask

Kanin-produkter - Kanin Nos Mask
29 kr

Vill du bära en kanin utklädnad till maskeraden eller vara extra fin på påsk Oavsett är denna kanin mask en jättebra början till en kanin kostym Självklart kan den som vill endast bära kanin masken?:

Schimpans Mask - One size

Djurmasker - Schimpans Mask - One size
299 kr

Den här schimpansmasken är perfekt för när du känner för att gå bananas, eller bara apa dig lite. Masken är mycket välgjord i latex, med stora öron, ett?

Pappmasker Djur Djungelkalas - 8-pack

Pappmasker - Pappmasker Djur Djungelkalas - 8-pack
49 kr

Fiskedamm, tårta, ballonger och ett gäng roliga masker! Låter inte det som ett ultimat kalas? Fira födelsedagen på bästa sätt med dessa skojiga masker som föreställer?

Elak Kanin Mask - One size

Kanin-produkter - Elak Kanin Mask - One size
199 kr

Om du tror att alla kaniner är gulliga och mysiga så tror du helt fel. Vi vågar inte ens tänka på vad den här kaninen med sina blodiga tänder har varit med om. Perfekt?

80-tals Panter Diadem & Ögonmask

Djurmasker - 80-tals Panter Diadem & Ögonmask
49 kr

Under 80-talet skulle man ha mycket av allt. Det var stort tuperat hår, häftiga accessoarer, stora axelvaddar och självklart var det mesta i starka neonfärger. Här får du?

Killer Critter Björn Mask - One size

Björn-produkter - Killer Critter Björn Mask - One size
149 kr

Det finns faktiskt gränser för hur mycket gos en nallebjörn kan stå ut med. En vacker dag kommer nallebjörnen ha fått nog av alla kramar och sitter i din säng?

Nallemask med Stort Huvud - One size

Djurmasker - Nallemask med Stort Huvud - One size
299 kr

Teddybjörnen Fredriksson har en kusin som heter Nalle. Nalle är en stor och tyst björn som bor i stan och bara går runt och stirrar lite tomt på folk. Den här Nallen är?

Steampunk Kanin Halvmask - One size

Kanin-produkter - Steampunk Kanin Halvmask - One size
199 kr

Att vara utklädd till kanin kanske inte känns som den coolaste maskeraddräkten, men vet du vad? Nu kan du faktiskt dressa upp dig till den coolaste kaninen allmänheten någonsin?

Kräfta Diadem & Ögonmask - One size

Dekoration till Kräftskiva - Kräfta Diadem & Ögonmask - One size
129 kr

När du inte vill köra all-in på kräftskivan med en svettig kräftkostym kan du istället utstråla kräfta lite lagomt med detta eminenta diadem och ögonmask?

Hästmask - One size

Gummimasker - Hästmask - One size
249 kr

Gummimask med formen av ett hästhuvud och utskurna hål för ögon och mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. En storlek passar alla.

Räv Halvmask

Räv - Räv Halvmask
49 kr

Få till en listig utklädnad till maskeraden med hjälp av denna snygga rävmask En tuff och effektfull räv maskeradmask som passar snyggt till många olika räv maskerad utklädnader och dräkter Räv?:

Örnmask Vit - One size

Djurmasker - Örnmask Vit - One size
199 kr

Om du är inbjuden till en maskerad med djurtema och vill hålla stenkoll på de övriga gästerna med din intensiva örnblick, är det här en passande mask för?

Elak Gris Mask - One size

Gris-produkter - Elak Gris Mask - One size
199 kr

Nu kan du äntligen bete dig som ett riktigt svin på festen utan att avslöja din identitet med denna obehagliga hälften-man hälften-gris mask!Elak Gris Mask är en grismask?

Halvmask Katt Svart - One size

Katt - Halvmask Katt Svart - One size
39 kr

Med denna kattmask blir det svårt att känna igen vem som verkligen är bakom masken. Är det en riktig katt måntro? Halvmask Katt Svart är en perfekt mask att bära till?

Rävmask med Stort Huvud - One size

Djurmasker - Rävmask med Stort Huvud - One size
299 kr

Idag är din lyckodag! Tidigt på morgonen gickdu upp för att jaga lite mat åt lilla familjen hemma i grytet. Du hann inte gå så längt förs du insåg att?

Rådjur Halvmask

Djurmasker - Rådjur Halvmask
99 kr

"Hallådär, varför ramlar du omkring i skogen? Tillbaka till festen med dig!" Ja, har man klätt ut sig till ett rådjur, då är det lätt hänt att man återvänder?

Katthuvud och Tassar

Djurmasker - Katthuvud och Tassar
149 kr

Mjau! Här har du en outfit med riktig klös i! Med katthuvudet och kattklorna på plats är det ingen som kommer kunna skilja på dig och husdjuret. Denna roliga utklädnad passar?

Katt Plastmask - One size

Katt - Katt Plastmask - One size
29 kr

Förvandla dig till en kissekatt innan du ens hinner säga mjau med vår härliga kattmask, så kan du spendera resten av dagen med att ligga och kurra, jaga möss eller klösa matte?

Anka Latexmask - One size

Djurmasker - Anka Latexmask - One size
199 kr

Är du, precis som Ankan Annika här en hejare på att simma runt och leta efter brödbitar? Är dammen i Stockholms innerstad din favoritplats att hänga på? Kan du?

Vargmask med Päls - One size

Djurmasker - Vargmask med Päls - One size
199 kr

Känner du för att vara vargen som väntar på rödluvan, eller den stora stygga vargen på jakt efter tre små grisar? Då kan den här snygga vargmasken komma väl till pass. Masken är silvrig, och?

Haj Huvud och Fena Set Barn

Haj - Haj Huvud och Fena Set Barn
149 kr

Bli en riktig party-haj till djur maskeraden med det här roliga haj maskerad setet Ett super kul set med en huva som ser ut som ett hajhuvud och en matchande hajfena Du kan antingen bära huvan och fenan?:

T-Rex Deluxe Mask - One size

Dinosaurie - T-Rex Deluxe Mask - One size
299 kr

Denna häftiga och verklighetstrogna mask föreställer en hungrig och arg T-rex. Den passar perfekt att använda på en maskerad eller en halloweenfest. Nu finns bara en fråga:?

Panda Plastmask - One size

Djurmasker - Panda Plastmask - One size
29 kr

Är det dags för maskerad eller kanske årets temafest med temat djungeldjur? Då passar denna plastmask av en panda alldeles utmärkt. Klä ut dig till en söt panda på?

Lama Mask - One size

Djurmasker - Lama Mask - One size
199 kr

Om du klär ut dig till en lama så kommer du garanterat att vara sötast på festen, Kan det kanske vara på grund av frillan, eller är det öronen? Oavsett vad - denna?

Ögonmask Uggla - One size

Djurmasker - Ögonmask Uggla - One size
99 kr

Klok som en uggla, brukar man säga. Om du blir extra klok i den här masken kan vi inte lova men att du kommer att bli extra snygg - det vågar vi lova! Perfekt ansiktsmask till en maskerad?

Papegoja Latex Mask

Vuxenmasker - Papegoja Latex Mask
199 kr

Den här latexmasken ska nog inte vara läskig men den blir det av bara farten med tanke på att det är endast huvudet av en papegoja helt enkelt en lite små creepy fågelmask Den här djur masken kan?:

LED Mask Giraff

Djurmasker - LED Mask Giraff
299 kr

När du dånar ut på skogsrave kan det vara allt ifrån dunkelt till väldigt mörkt. Lys upp omgivningen med din häftiga LED-mask som samtidigt får dig att?

Flamingo Mask - One size

Djurmasker - Flamingo Mask - One size
199 kr

Mäktig, ståtlig, redig, tja, kalla den vad du vill! En sak är vi dock säkra på, och det är att denna mask kommer göra dig till kungen av maskeradfesten!Flamingo Mask?

Schimpans Latexmask

Vuxenmasker - Schimpans Latexmask
199 kr

Ta fram apan inom dig och tillåt dig apa runt på festen med denna detaljerade apmask Med denna effektfulla och detaljrika schimpans ap-mask får du enkelt till den rätta djuriska looken och du kommer?:

Panda Mask - One size

Djurmasker - Panda Mask - One size
99 kr

Här har vi den perfekta masken till dig som kärat ner sig totalt i pandor! Stick ut från mängden på nästa maskeradfest och kom klädd likt Kung Fu Panda och dra några?

Masquerade Kanin Mask - One size

Kanin-produkter - Masquerade Kanin Mask - One size
99 kr

I denna mask kan du antingen gå all in och ha en tillhörande kanindräkt med söt svans, eller köra enklare stuk och matcha masken med en snygg, svart klänning för?

Apa Mask - One size

Apa - Apa Mask - One size
199 kr

Är din kropp av det hårigare slaget? Utnyttja då behåringen till din fördel på maskeraden. Barbröstad och iförd denna apmask kommer du vara det vildaste djuret?

Noshörning Latexmask

Vuxenmasker - Noshörning Latexmask
199 kr

Bli din alldeles egen noshörnings art med den här detaljerade noshörningsmasken En riktigt välgjord latexmask som passar alldeles utmärkt för alla som drömmer om livet som noshörning Bär denna?:

Kaninöron Vit i Plast

Djurmasker - Kaninöron Vit i Plast
99 kr

Skutta in på maskeraden med dina nya fräsiga öron! Kaninen är djuret som hör bäst så inget skvaller kommmer gå dig förbi! Kaninöron Vit i Plast?

OppoSuits The Jag Munskydd - One size

Djurmasker - OppoSuits The Jag Munskydd - One size
99 kr

Även pantertanter ska känna sig säkra i dessa smittsamma tider. Modegenierna på OppoSuits har därför tagit fram den här klösiga ansiktsmasken i fräsig?

Läskig Grismask i Jute - One size

Djurmasker - Läskig Grismask i Jute - One size
599 kr

Om du trodde att alla grisar var lika söta som Babe eller Nasse så är det dags att tänka om. Detta ihoplappade svin med mord i blicken rullar hellre runt i blod från sina offer?

Munskydd Doggo - One size

Djurmasker - Munskydd Doggo - One size
49 kr

Visa att du är en riktig hundvän även om du måste bära munskydd! Visst är det här coola munskyddet med en hundnos på riktigt snyggt? Munskydd Doggo är ett?

Groda Maskothuvud

Djurmasker - Groda Maskothuvud
399 kr

Vissa av oss har fått äran att växa upp tillsammans med Grodan Boll och kamraterna Kalle Stropp, Plåt-Niklas och Papegojan Ragata. Nu kan du äntligen (!) klä ut dig till?

Gorilla Mask med Rörande Mun

Gorilla - Gorilla Mask med Rörande Mun
799 kr

RAWR! Den här fasansfulla gorillan är djungelns mest skrämmande konung. Med sin livsfarliga käft biter den dig rätt itu om du inte sköter dig! Gorilla Mask med Rörande?

Kaninöron Svart i Plast - One size

Djurmasker - Kaninöron Svart i Plast - One size
99 kr

Om du vill klä ut dig till ett djur men inte vet vilket vill vi slå ett slag för kaninen! Detta mysiga sällskapsdjur är inte bara mjukt och fluffigt, hörseln är också?

Pingvin Maskothuvud

Djurmasker - Pingvin Maskothuvud
399 kr

Tyckte du också att pingvinerna i succéfilmen Happy Feet var helt bedårande söta? Här har du isåfall ditt självklara val av utklädnad till film-maskeraden!?

Älg Latexmask - One size

Älg - Älg Latexmask - One size
299 kr

Om du planerar att klä ut dig till en älg under Halloween får du se till att hålla dig borta från skogen, för den är då full av jägare som letar djur som?

Panda Latexmask - One size

Djurmasker - Panda Latexmask - One size
199 kr

Dags för maskerad? Klä ut dig till en jättepanda! Dessa svartvita pälsdjur verkar trivas bäst när de får ligga under ett bambuträd och käka bambu, men inte?

Kyckling Maskothuvud

Kyckling-produkter - Kyckling Maskothuvud
399 kr

"Det var en kyckling som hette Gullefjun, han skulle ge sig ut på promenaaad..." Blev du också helt förälskad av den ursöta kycklingen Gullefjun som barn? Nu kan du äntligen?

Panda Maskothuvud

Djurmasker - Panda Maskothuvud
399 kr

Har du och polarna bestämt er för att klä ut er till djur på halloweenfesten? I det här gigantiska pandahuvudet kommer du kanske inte vara läskigast på festen, men?

Panda Halvmask

Djurmasker - Panda Halvmask
199 kr

Är det dags för maskeradfest med tema djungeldjur? Pandor är väl ändå en av dom sötare djuren i djungeln! Kombinera enkelt med svarta och vita kläder för en?

Gorilla Maskothuvud - One size

Gorilla - Gorilla Maskothuvud - One size
399 kr

Förvandla dig till djungelns konung, slå dig på bröstet och låt alla veta vem som är bäst när du har på dig det håriga Gorilla-huvud! Perfekt för?

Råtta Latexmask - One size

Djurmasker - Råtta Latexmask - One size
199 kr

De sprider sjukdomar, skador på husen och allmän skräck - men de kan också vara söta. Med den här masken blir du en, inte så liten, gnagare med sina egna ambitioner.?

Räv Maskothuvud - One size

Räv - Räv Maskothuvud - One size
399 kr

Du har helt klart en räv bakom örat, så varför inte löpa linan ut och ha ett helt rävhuvud över skallen istället? Perfekt på maskerad med djurtema, eller?

Haj Maskothuvud - One size

Haj - Haj Maskothuvud - One size
399 kr

Ett filmmonster som vi tycker är riktigt kusligt är hajen från Hajen (1975). När stranden är som mest ockuperad dyker den upp med både fena och käft - och vem skulle?

Hund Maskothuvud

Hund - Hund Maskothuvud
399 kr

Ska du spela ett spratt på din hund? Eller vill du bara hitta en läcker mask att dra på dig inför festen med djurtema? Oavsett vad det ska användas till så kan ett jättestort?

Kycklingmask med Fuskpäls

Vuxenmasker - Kycklingmask med Fuskpäls
199 kr

Är en vanlig kycklingmask alldeles för tråkig för dig Är du redo att uppgradera din kyckling maskerad dräkt med en riktigt cool djurmask Då är den här maskeradmasken precis den rätta kyckling?:

Läskig Kaninmask i Jute - One size

Djurmasker - Läskig Kaninmask i Jute - One size
599 kr

Den här kaninen startade sitt liv som ett gulligt gosedjur, men med åren slets lemmarna av och den började falla ihop, endast för att lappas ihop igen. Vid det här laget?

Läskig Tjurmask i Jute - One size

Djurmasker - Läskig Tjurmask i Jute - One size
599 kr

Denna tjur i säckväv har kommit till liv under halloweenhelgen och har begett sig ut i natten för att skrämma slag på folk till höger och vänster. En riktigt obehaglig?

Läskig Kanin Latexmask - One size

Kanin-produkter - Läskig Kanin Latexmask - One size
199 kr

Visst, kaniner brukar kanske inte vara läskiga - men kolla här. Den här kaninen är inget sällskapsdjur som man matar med blad och håller i famnen. Tvärt om. Den?

Lejon Maskothuvud - One size

Djurmasker - Lejon Maskothuvud - One size
399 kr

Släpp loss ditt inre lejon genom att gömma ditt face i det här läckra maskothuvudet! Om du så ska skrämma vettet ur kompisarna på halloweenfesten eller heja fram ditt?

Kaninöron Matt Svart - One size

Djurmasker - Kaninöron Matt Svart - One size
149 kr

Klä ut dig till en kanin inför nästa maskerad med en den här snygga halvmasken! Om du överväger att klä ut dig till ett djur på maskeraden men tycker att?

Fransk Bulldog Latexmask - One size

Djurmasker - Fransk Bulldog Latexmask - One size
199 kr

Den franska bulldoggen sägs vara glad, lekfull och sällskaplig. Låter inte det som en alldeles underbar inställning att sträva efter till nästa djurmaskerad när du kommer?

Munskydd Tiger - One size

Djurmasker - Munskydd Tiger - One size
49 kr

Skydda dig mot diverse otrevligheter och se samtidigt ut som en läbbig tiger? Perfekt till såväl vardagar som maskerader och halloweenfester.Munskydd Tiger är ett munskydd med motiv?

Killer Björn Mask - One size

Björn-produkter - Killer Björn Mask - One size
199 kr

Maskerad igen? Fortfarande lika svårt att komma på en utklädnad som är både enkel och effektiv? Då har du svaret här! Denna läskiga och lurviga björnmask?

Tjur Maskothuvud - One size

Djurmasker - Tjur Maskothuvud - One size
399 kr

Om du helst bara vill sitta i ett hörn på festen och dofta på blommorna kanske du helt enkelt ska klä ut dig till Ferdinand nästa gång det vankas maskerad? Med det här?

Tucan Halvmask

Djurmasker - Tucan Halvmask
249 kr

Visst skulle det vara otippat att klä ut sig till en Tucan? Megakul om du frågar oss, det är alltid roligt att få vara den som är utklädd till något otippat på?

Dinosaurie Maskothuvud - One size

Dinosaurie - Dinosaurie Maskothuvud - One size
399 kr

Här har du det givna valet för nästkommande fest med djur-tema, till halloweenfesten eller som alternativ till mössa för att slippa frysa om öronen i vinter? Oavsett när?

Blodig Varulv Mask

Djurmasker - Blodig Varulv Mask
399 kr

Har du inte tid på att vänta in fullmånen för att förvandlas till en skräckinjagande varulv? Då har du hittat rätt! Dra på dig denna blodiga varulvsmask?Recension:

Djurmasker
Betygsatt av: Kanindräkt.se ⚡
Betyg: 3.9